Ed van Tuijl schrijft o.a....

Ook voor mij is een vergeten wereld opnieuw opengegaan. Want nu ik de foto van de ingang van het schoolplein zie, herinner ik me ook weer dat de linkse kant een openbare waterplaats danwel pisbak was, waar de waaghalzen een sigaretje rookten. Maar die rook kringelde dan uit het gat aan de onderkant het schoolplein op en vanaf de schoolingang, waar Vriens altijd op z'n post stond, zag hij dat dan meteen en was de roker de sigaar.

ED van TUIJL's KRONIEK

evt@hetkontakt.nl
Na het behalen van het Mulodiploma + middenstandsdiploma ging Leo bij Philips in loondienst (douane) en daarna bij Musica Eindhoven (muziekinstrumenten en gramm. platen verkoop) en verder heb ik gewerkt bij Suurland's Vademecum/Falkplan en het VVV in Eindhoven, daarna bij van Nelle Rotterdam en Tiger Plastics Gldrop (steeds in de buitendienst).

In 1973 begon ik voor mezelf met zelfklevende reklame als de" Stickercentrale", naderhand omgezet  in "de Stickerkoning", fabrikage van alle soorten stickers en zeefdrukwerk zoals hondenwaakborden en komische spreukborden ontwerpen en drukken en verspreiden bij alle dierenbenodigdhedenzaken, kadoshops en Vrije Markten in ons land.
Hier kon ik mijn "prettig gestoorde" mentaliteit helemaal kwijt, want humor werkt nl altijd, dat is levenlang mijn leidraad geweest.

In 1996 heb ik de zaak in Veldhoven verkocht, en ben het rustig aan gaan doen, er werken nu 13 personen, het steeg enigszins boven mijn hoofd uit, vandaar die verkoop vd zaak, Leo vond het welletjes, na 23 jaar.

ik ben getrouwd met Toos (weduwe van Theo Need, broer van Gerard Need, dansschool) die vroeger een dierenbenodigdhedenzaak hadden op de Heezerweg in Eindhoven.
Uit eerdere huwelijken heb ik 4 zoons en 1 dochter, en Toos heeft 1 dochter...............

Leo vermaakt zich prima momenteel en de humor staat nog steeds op de eerste plaats...........We lachen samen wat af

Ik maak er geen langdradig verhaal van, daar ik van kort maar krachtig hou................

groetjes van Leo Velleman 
alias v/h de STICKERKONING

Levensloop van LEO VELLEMAN

In Eindhoven
is het nu:
DE KRABBEDAM
Openbare MULO
Eindhoven