ED van TUIJL's KRONIEK

evt@hetkontakt.nl
Jacques Heilgers' levensloopIn 1962 ben ik naar Zweden gegaan en daar blijven hangen.
Ik ben daar toen getrouwd met een Zweedse en heb uit dat huwelijk een dochter en een zoon die nu resp. 39 jaar en 36 jaar oud zijn. Mijn dochter heeft inmiddels zelf een dochter van 13, en mijn zoon heeft zelf ook een zoon die nu 1 jaar is.

Ik ben in 1980 van mijn Zweedse vrouw gescheiden en hertrouwd met een Roemeense. We hebben samen een dochter van 24 jaar en een zoon van 20 jaar. We wonen 33 Km. ten noorden van Stockholm dicht bij een mooie natuur.

Sinds 1977 werk ik voor mezelf: installatie van beveiliging en cameras in banken. Later ben ik begonnen om flitsers voor studios te repareren.
Ik ben in Juli 2007 gestopt  en werk nu nog maar 1 dag in de week.

De site van de Krabbedam riep veel herinneringen in mij op, en ik had graag de reŁnie bijgewoond.
Ik denk dan o.a. aan Gerrie Akkerman, alle leraren en de harde straf ooit van een leraar gekregen. In de zomer het touwtje springen met mijnheer Vriens aan de ene kant en wij aan de andere. In de winter de lange glijbanen op het schoolplein, en het ''scholletje dritsen" aan de overkant van de school.
Mijn belangrijkste interesse is natuurlijk mijn familie. Als grote hobby's heb ik sportduiken en fotograferen onder water.

Hele hartelijke Groeten van Jacques.


In Eindhoven
is het nu:
DE KRABBEDAM
Openbare MULO
Eindhoven