ED van TUIJL's KRONIEK

evt@hetkontakt.nl
Na het eindexamen heb ik nog diverse diploma's gehaald die ik nodig zou hebben om de schoenenzaak van mijn vader over te nemen. Het liep echter allemaal anders!

Aangezien mijn vader de zaak goed kon verkopen ben ik als zelfstandige vertegenwoordiger in textiel begonnen. Ik kreeg een mogelijkheid om als exportmanager bij Ten Cate te komen. Daarvoor moest ik echter verhuizen naar de randstad. Jarenlang zat ik elke week in het vliegtuig om de verkoop van Ten Cate op te zetten, en steeds met een andere bestemming. Dat is mij uiteindelijk erg goed gelukt, want binnen een paar jaar waren de artikelen van deze firma overal in europa te koop.
In 1992 ging Ten Cate failliet en ben ik overgestapt naar een concurrent uit Denemarken. Toen die echter in 2000 hun totale produktie verplaatsten naar het Verre Oosten was dat voor mij voldoende om wat anders te gaan beginnen.

Na het behalen van mijn SPD ben ik als boekhouder gaan werken in Aalsmeer bij een bollenfirma. Vanaf 2003 tot heden heb ik bij een grote golfclub gewerkt, ook als boekhouder. Op het moment doe ik veel vrijwilligerswerk, zoals bestuurslid Oranjecomité en penningmeester van de VVD in de Haarlemmermeer.

Dit jaar op 11 augustus ben ik 40 jaar getrouwd, heb 2 getrouwde dochters en 3 kleinkinderen.

Heel graag zou ik bij de reunie willen zijn in 2009. Zijn er nog schoolvrienden die mij gekend hebben, laat het even weten. Ik schrijf beslist terug.
Groet van

Hans Rosenberg

Levensloop van Hans Rosenberg
In Eindhoven
is het nu:
DE KRABBEDAM
Openbare MULO
Eindhoven