ED van TUIJL's KRONIEK

evt@hetkontakt.nl
Herinnering: Tja, een levensverhaal schrijven, laten we maar beginnen bij wat er gebeurd is na het behalen van mijn MULO diploma.
Wat doet een geboren en getogen Eindhovenaar dan ? Inderdaad gaan werken bij Philips, ik kwam terecht op de administratie boven de bedrijfsschool, maar kwam er al snel achter, dat mijn toekomst daar niet lag en toen ik dus de leeftijd had dat ik in dienst mocht, ben ik KVV onderofficier specialist administratieve zaken geworden bij de Luchtmacht, na vier jaar liep mijn contract af en ben ik weer tijdelijk bij Philips gaan werken.
Toen kon ik terecht bij Volker in Eindhoven, waar ze een loonadministrateur zochten, na een gedegen opleiding van de met pensioen vertrekkende administrateur, ben ik, tot op heden, dit vak blijven beoefenen.
Via diverse bedrijven ben ik, bij een Amerikaans bedrijf in Drunen, uitgegroeid tot directeur European Payroll, m.a.w. de baas van alle salarisadministrateurs van alle Europese vestigingen van dit bedrijf, dit betekende veel reizen en regelmatig 3 tot 4 dagen van huis naar o.a. Engeland, Italie, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden heb ik in 1998/1999 een paar operaties moeten ondergaan, waardoor ik 10 maanden uit de roulatie ben geweest en daar worden ze niet vrolijk van bij een Amerikaans bedrijf.
Ik kreeg het verzoek, toen ik weer hersteld was, om maar eens naar iets anders uit te zien, ik heb nog een aantal sollicitaties gepleegd, maar kon niets vinden naar mijn zin.
In december 1999 ben ik toen mijn eigen bedrijf begonnen en steun ik nu bedrijven die problemen hebben met hun salarisadministratie, al met al was dit de beste keus die ik ooit had kunnen maken, ik heb inmiddels een goed lopend bedrijfje en in het vak waar ik in 1971 voor heb gekozen.
In 1968 ben ik getrouwd met mijn Henny (volgend jaar 40 jaar getrouwd !!!), we hebben 2 zoons en 1 dochter gekregen en inmiddels hebben we 3 kleinzoons en 1 kleindochter.
Kortom, die MULO de Krabbedam, was zo slecht nog niet, ik kan terugkijken op een gelukkig leven.

Hans Loeffen


Levensloop van Hans Loeffen
In Eindhoven
is het nu:
DE KRABBEDAM
Openbare MULO
Eindhoven