In Eindhoven
is het nu:
DE KRABBEDAM
Openbare MULO
Eindhoven
De (alternatieve) derde Krabbedam reŁnie is inmiddels al weer achter de rug, en het was een zeer ontspannen en gezellige bijeenkomst op de volgende lokatie:
Kantine Sporthal "De Hongerman"
Hoge Brake 3
5672 GJ  Nuenen

3e Krabbedam ReŁnie


Onze hof-fotografe Sandra Heldens maakte een fraaie Powerpoint presentatie: klik hier


Onze vaste correspondent Ed van Tuijl was ter plaatse en schreef het volgende verslag: klik hier
Gerard, de partner van Marjo van Eck heeft een leuk filmpje gemaakt: klik hier


En bekijk ook eens de fraaie foto-reportage van Peter Oprinsen: klik hierDank zij de intensieve 'marketing' van Helmut Hanneman en de volhardende Gastenboekverzoekjes van Sandra en Marjo mag de 'alternatieve' Krabbedam ReŁnie III een succes genoemd worden. De hierboven staande reportages getuigen daar van. Kennelijk slaat deze 'formule' aan. Het geheel vrijblijvend gaan en komen, gekoppeld aan het geheel vrijblijvend drinken en eten, heeft kennelijk een aantal oud-leerlingen toch doen besluiten om te komen. Prachtig toch? Mij lijkt dat een dergelijke opzet in de komende jaren kan zorgen voor succesvolle herhalingen.
Gezien het enthousiasme waarmee Sandra, Marjo en Helmut dit succesvolle treffen  hebben georganiseerd, heeft het 'oude' ReŁnie Comitť besloten zichzelf op  te heffen: de overname is duidelijk in goede handen.

Om dit afscheid een feestelijk tintje mee te geven werd besloten dit te doen met een gezellig treffen  onder het genot van een 'hapje en drankje'.
Van Jules Muis werd vernomen dat hij en zijn echtgenote Joyce in het Pullman Hotel Cocagne logeerden en een rendez vous was aldus snel geregeld.
Tijdens het aperitief in de bar van het hotel sloten Jules en Joyce zich bij ons gezelschap aan waardoor dit gezellig samenzijn door allen als zeer geslaagd kon worden beschouwd.
Jules vond het geweldig om toch nog gezellig een avondje met Krabbedammers onder elkaar te kunnen zijn en ook zijn vrouw Joyce heeft er zeer van genoten.

Harm, altijd voorzien van een camera, heeft voor enkele sfeerbeelden gezorgd.
Klik op zijn foto hieronder om de kleine rapportage te bekijken.

Afscheidsdiner ReŁnie Comitť